دانلود مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی ساماندهی انتهای بلوار وکیل آباد مشهد
ارزیابی اثرات محیط زیست (Environmental Impact Assessment)

از آنجاییکه محیط -زیست- میراثی همگانی برای همه شهروندان کشور است و مسئولیت حفظ و صیانت از آن بر عهده همه گروه های ذینفع و ذینفوذ توسعه گر کشور می باشد، لذا جریان های برنامه ریزی توسعه شهری سال هاست که به دنبال یافتن راهی برای ارزیابی و پیش یابی بینی اثرات تصمیم های طراحانه و برنامه ریزانه است. چیزی که در چند دهه گذشته کمبود و کاستی آن در پروژه های گوناگون به شدت مشاهده می شود.
آنچه مسلم است، مقیاس پروژه در روند مطالعات و اهمیت آن بسیار مؤثر است و میزان حساسیت آن را تعیین میکند. از میان پروژه های توسعه ای و به ویژه توسعه شهری، پروژه توسعه و بهبود شبکه تقاطع ها و راه ها در گروهی با حساسیت متوسط و پایین رده بندی می شود. ارزیابی اثرات زیست محیطی محیط زیستی پروژه های عمرانی از دو منظر کلی مورد بررسی و پایش قرارگرفته اند که آیین نامه پیشنهادی نیز به این رویه اشاره نموده است. این رویه شامل دو قسمت اساسی است: اول فرآیندی که طی آن پروژه به وجود می آید و تغییراتی که حین ساخت به محیط تحمیل میشود. دوم، فرآیندی که پس از ساخت و در چارچوب بهره برداری به محیط وارد می شود. آنچه مسلم است انتظار می رود ابتدا پروژه با توجه به اهدافی که به آن مترتب میشود و با توجه به طرح پیشنهادی در مدلسازی و الگوسازی اولیه شرایط بهتری را رقم زند و میزان اثرات نامطلوب بر محیط را به تبع اجرای طرح را منجر شود. درنهایت به عنوان یک دستورالعمل اجرایی و کارگاهی و با در نظر گرفتن ایفای نقش گروههایی ازجمله HSE اثرات مخرب و تأثیرگذار بر محیط را در حین ساخت کاهش داد و به عنوان یک عامل تسری بخش در تمام پروژه های شهری گسترش یابد تا این میراث ملی برای نسل های بعدی نیز باقی بماند و منجر به توسعه پایدار گردد.
در ادامه مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی ساماندهی انتهای بلوار وکیل آباد مشهد جهت استفاده علاقمندان، متخصصان و پژوهشگران ارائه شده است. محتوای مطالعات اعم از صحت و/یا دقت تایید یا رد نمی شود.
دانلود مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی ساماندهی انتهای بلوار وکیل آباد مشهد (PDF)